Лавандула - етерично масло за свещи

28,68 лв.
с ДДС

Изчерпана наличност.

Разфасовка
 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

100% чисто етерично масло от лавандула, извлечено чрез парна дестилация от свежи цветчета Lavandula Angustifolia. Лавандуловото масло има свеж, тревист аромат, с леки дървесни нотки. Това масло с наситен, флорален мирис, влияе благотворно при преумора и стрес и има отпускащ и релаксиращ ефект. Може да се миксира с повечето видове етерични масла.

Етеричното масло от лавандула е подходящо е за направата на ароматни свещи от растителен восък. Може да се използва и с дифузер с пръчици.

Употреба:

  • за свещи от растителен восък: макс. до 10% етерично масло и 90% восък
  • с дифузер с пръчици: макс. до 25% етерично масло и 75% базово масло

Важно: Само за външна употреба! Високо концентрирано! Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана. Преди употреба, направете тест за чувствителност. Противопоказно за бременни, кърмачки, деца и хора със свърхчувствителна кожа! Преди да използвате етерично масло за ароматерапевтична употреба, се консултирайте с ароматерапевт. Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Спецификации:

Продукт
Етерично масло
Вид на продукта
Растителен
Ароматно насищане
До 10% макс.

Референтен код

Продуктов код

CWLaEO-50