Растителен восък на микрогранули за свещи в съдове/чаши - EcoSnow

18,50 лв.
с ДДС

Предстояща наличност

Разфасовка

Уважаеми клиенти, поради спецификата на продуктите, поръчки по телефон не се приемат.
За поръчки или консултации относно даден продукт, моля да се свържете с нас чрез посочените отдолу опции.
Ще ви отговорим в най-кратки срокове.
Благодарим Ви за разбирането! :)

 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

EcoSnow е прахообразен (микрогранули) восък за свещи, който изглежда точно като сняг! Той е смес от растителен восък, специално разработена за начинаещи и любители свещолейци. Този восък е идеален за тези, които харесват идеята за производство на свещи, но нямат време за дълги процеси или не искат да инвестират в специализирано оборудване.

С EcoSnow можете да създадете свещи на мига! Всичко, което е нужно да направите, е да изсипете от восъка в избрания от вас съд, да добавите фитил и сте готови! Процесът е много прост, но ако искате да отидете малко по-далеч, може да добавите аромати и цвят. Добавете оцветител за свещи на прах или добавете няколко капки аромат и просто разбъркайте заедно в купа и след това създайте вашите свещи (ароматното насищане не трябва да надвишава 6%). Може да стартирате с количество аромат от 3-6%, за да избегнете възможността восъкът да стане прекалено мокър. Това е саморазтопяващ се восък, което означава, че след като пламъкът е изгасен, можете просто да отстраните разтопения восък и да използвате останалия част отново и отново.

Можете да използвате EcoSnow в много различни съдове: от стъклени вотиви за минималистичен, модерен външен вид до ретро кутии и рециклирани саксии за растения. Идеален за създаване на произведения по поръчка, които да отговарят на всеки интериорен дизайн. Контейнерът трябва да е незапалим, стъклен, метален или керамичен. Уверете се, че фитилът е поставен далеч от всяка страна на контейнера.

За да се избегне залепването на восъка по стените на съда по време на горенето, фитилите трябва да са подбрани за диаметър на съда минимум 1 см по-малки!

EcoSnow може да се ползва с различни фитили в зависимост от размера на контейнерите, но е препоръчително те да са с парафинова/растителна обмазка, за да стоят изправени.

EcoSnow е фантастичен вариант за атрактивна декорация на сватби и други празнични събития. Използвайте за желаното време на горене и след това съберете останалия восък, готов за повторна употреба. EcoSnow винаги изглежда свеж и не оставя грозни остатъци от восък в контейнерите.

EcoSnow е подходящ за:

 • свещи в съдове, бурканчета, чаши, кенчета и др. (контейнерни свещи)

Преимущества:

 • растителен прахообразен восък
 • прилича на сняг
 • лесен за употреба и от начинаещи
 • без нужда от специализирано оборудване
 • изключително опростен процес на създаване на свещи
 • чудесен за сватбени свещи
 • без остатъци от восък в съдовете
 • винаги красив и свеж вид
 • без ГМО или животински продукти
 • не е тестван върху животни
 • биоразградим
 • веган продукт
 • от устойчиви и възобновяеми източници
 • ароматно насищане до 6%
 • под формата на малки гранули

Съвет:
Никога не създавайте голяма серия свещи без да сте направили тестове преди това.
Всяка една комбинация от восък, съд, фитил, аромат, цвят, температура и настроение на правещия свещи ще доведат до различен резултат.
Нашият личен опит е доказал, че желания краен резултат зависи единствено от доброто познаване на материалите и натрупания опита.
Затова тествайте, тествайте и отново тествайте!

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, далече от директен източник на топлина или слънчева светлина.

Експериментирайте смело!
Магията на създаването на свещи е в това да пробвате, тествате и експериментирате смело и без притеснения! Нужни са търпение, време и преминаването през различни опити, за да намерите най-добрата комбинация от восък, фитил, температура, аромати, цветове и съдове, която ще даде най-добрите резултати за Вас. Превърнете се в алхимици и забъркайте нещо вълшебно!

Спецификации:

Вид на продукта
Растителен
Предназначен за
Свещи в съдове
Форма
Микрогранули
Ароматно насищане
До 6% макс.
За масажни свещи
Не
Производител
Kerax
Бранд
EcoSoya Brands
Произход
Великобритания

Референтен код

Продуктов код

CWES-1

Марка