Луна - ароматно масло за свещи

18,44 лв.
с ДДС

Предстояща наличност

Разфасовка

Уважаеми клиенти, поради спецификата на продуктите, поръчки по телефон не се приемат.
За поръчки или консултации относно даден продукт, моля да се свържете с нас чрез посочените отдолу опции.
Ще ви отговорим в най-кратки срокове.
Благодарим Ви за разбирането! :)

 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

Ароматен микс за свещи вдъхновен от богинята на нощта! Влезте в градината на мечтите, пълна с флорални и плодови ухания, чиито аромат е очарователен като блестящата лунна светлина. Омагьосващи деликатни цветя, освежаващи цитруси и съблазнителни дървесни нотки, затоплени от кехлибар, ще ви обгърнат в ласкава прегръдка. Ще се почувствате сякаш танцувате под звездното небе, а мистичната Луна бди над вас.

Ароматният микс първоначално се характеризира с пищни плодове и сочна круша, поръсена с щипка пикантен лимон. Докато вдишвате този деликатен и освежаващ аромат, ще се озовете в приказна градина, отрупана с плодове. Деликатно флорално сърце обгръща стаята с прахообразен ирис, наситен жасмин, мек портокалов цвят и сладка теменужка. Оставете се да бъдете отведени в мистично царство, където цветята цъфтят под нежния блясък на луната. Докато нощта се разгръща, отпуснете се в топлата прегръдка на съблазнителната основа от кадифена сладост, ванилия, пудра и копринен мускус, затоплен кехлибар и пачули и освежени от зелен ветивер. Този невероятен аромат ви оставя влюбени, танцувайки под звездното небе с магията на Луна, ръководеща всяка ваша стъпка. Неземно ухание на чудо и очарование.

Важно: Ако желаете да проверите дали аромата на това масло ви допада, преди да закупите по-голямо количество, може да поръчате разфасовка от 2 мл (фиолка).
Количеството на фиолките от 2 мл е абсолютно недостатъчно, за да се използва за ароматизирането на свещ. Те служат единствено за тестер и поради тази причина не могат да бъдат поръчвани повече от 1 брой от вид.

Ароматна композиция:

  • Връхни нотки: Цитрус - Плодови - Круша - Лимон
  • Средни нотки: Флорални - Ирис - Жасмин - Портокалов цвят - Теменужка
  • Базови нотки: Сладки - Пудрени - Копринен мускус - Амбра - Пачули - Ветивер - Ванилия

Подходящо за:

За изработка на:

  • свещи
  • арома блокчета (восъчни блокчета/"бонбони") за разтапяне в арома лампа
  • арома дифузери
  • сапуни
  • лосиони

Моля обърнете внимание, че предлаганите от нас аромати се измерват в грамове, а не милилитри. Това е така, защото според техническите характеристики на восъците, съотношението между восък и аромат се измерва в процент спрямо теглото на восъка. И тъй като всеки аромат има различна плътност, при едно и също тегло, различните аромати запълват различен обем от бутилката.

Пример: нивото, до което са пълни бутилките на 3 различни аромата от по 50 гр, може да е доста различно, но теглото им е едно и също, а именно – 50 гр. Поради тази причина, не е препоръчително да се калкулира съотношението на аромата спрямо восъка в мл.
Защото: При аромати с по-висока плътност, восъкът ще изхвърли излишното количество аромат или свещите ще миришат неприятно силно и ще пушат по време на горене. Ако пък ароматното масло е с по-ниска плътност, свещите няма да отделят достатъчно аромат.
Колкото по-малко е обемното количество на ароматното масло в бутилката, толкова по-голяма е неговата плътност. И обратното, колкото по-голямо е обемното количество на аромата в бутилката, толкова по-малка е плътността му.

Важно:
За постигане на оптимални резултати е нужно да вземете под внимание способността за ароматно насищане на избрания от Вас восък.

Всички качествени аромати за свещи са много добре балансиран микс от съставки, които имат за цел да създадат неповторимо усещане. За направата на завладяваща ароматна свещ, трябва винаги да се преценява точното количество на аромата, защото всеки конкретен ароматен микс изразява себе си по-най добрия начин в точната пропорция. Посочените от произодителите на восъци максимални проценти ароматно насищане, които восъкът може да поеме, са именно това - максимални, а не задължителни. Често срещана грешка е да се прекалява с количеството на аромата или пък обратното, което прави дори и скъп и качествен аромат, в най-добрия случай безполезен, а в някой дори отблъскващ.

Пример: ако формулата ви е базирана на максималното ароматно насищане на восъка (примерно 10%), то за свещ от 110 г восъкът ще е 100 г, а ароматът 10 г.

Съвет:
Никога не създавайте голяма серия свещи без да сте направили тестове преди това. Всяка една комбинация от восък, съд, фитил, аромат, цвят, температура и настроение на правещия свещи ще доведат до различен резултат. Нашият личен опит е доказал, че желания краен резултат зависи единствено от доброто познаване на материалите и опита. Затова тествайте, тествайте и отново тествайте!

Експериментирайте смело!

Магията на създаването на свещи е в това да пробвате, тествате и експериментирате смело и без притеснения! Нужни са търпение, време и преминаването през различни опити, за да намерите най-добрата комбинация от восък, фитил, температура, аромати, цветове и съдове, която ще даде най-добрите резултати за Вас. Превърнете се в алхимици и забъркайте нещо вълшебно!

Внимание: Само за външна употреба! Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца!

Спецификации:

Продукт
Аромат за свещи
Ароматно насищане
Според характеристиките на използвания восък
Използване в дифузери
до 20%
Точка на възпламеняване
Над 70°C
Подходящ за гел восък
Не
Произход
ЕС
Серия
Богини

Референтен код

Продуктов код

CWFO439-50

Марка