Розов пипер и Роза - ароматно масло за свещи

24,69 лв.
с ДДС

Предстояща наличност

Разфасовка

Уважаеми клиенти, поради спецификата на продуктите, поръчки по телефон не се приемат.
За поръчки или консултации относно даден продукт, моля да се свържете с нас чрез посочените отдолу опции.
Ще ви отговорим в най-кратки срокове.
Благодарим Ви за разбирането! :)

 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

Любовта е сладка, но може да бъде и пикантна - точно като това романтично ароматно масло за свещи от розов пипер и роза. Това ухание ще ви накара да мечтаете за цъфтящи арабски розови градини в топъл летен ден, като същевременно съчетава с лекота плодови и флорални аромати с нотка на подправки.

Поздравете сетивата си с букет от цъфтящи рози, допълнен от богат плодов аромат на слива и касис. Това ухание лесно превръща всяка стая в луксозно хотелско фоайе със своите разкошни цветя. Ароматът се отваря с опияняваща плодова комбинация от наситен касис и сладка слива, освежени от остротата на мандарина, обгръщайки ни в спокойния аромат на топъл летен ден. Разкошно флорално сърце ви очаква с деликатни и леко подправени аромати на карамфил, роза, лилиум и здравец, напомнящи за красива флорална композиция, предназначена да очарова и заинтригува. Базовият аромат съблазнява със затоплящ кехлибар и меките дървесни нюанси на кремообразно сандалово дърво и кедър. Въплъщение на чар и романтика, с която да очаровате.

Важно: Ако желаете да проверите дали аромата на това масло ви допада, преди да закупите по-голямо количество, може да поръчате разфасовка от 2 мл (фиолка).
Количеството на фиолките от 2 мл е абсолютно недостатъчно, за да се използва за ароматизирането на свещ. Те служат единствено за тестер и поради тази причина не могат да бъдат поръчвани повече от 1 брой от вид.

 • Връхни нотки: Мандарина - Касис - Джанка - Синя слива
 • Сърцевина: Карамфил - Лилиум - Роза - Здравец
 • База: Амбра (Кехлибар) - Сандалово дърво - Кедрово дърво

Подходящо за:

За изработка на:

 • свещи
 • арома блокчета
 • арома дифузери с пръчици

Характеристики:

 • Флорално и пикантно ароматно масло от розов пипер и роза
 • Прекрасен за ориенталски и летни аромати
 • Перфектен за романтични и съблазнителни настроения
 • Мек и пикантен аромат на арабски розови градини
 • Дълготраен аромат на роза
 • Връхни нотки на мандарина, касис, слива и бяла слива за сладост
 • Деликатно подправени средни нотки на карамфил, лилия, роза и здравец
 • Гладки и съблазнителни базови нотки на кехлибар, сандалово дърво и кедър

Моля обърнете внимание, че предлаганите от нас аромати се измерват в грамове, а не милилитри. Това е така, защото според техническите характеристики на восъците, съотношението между восък и аромат се измерва в процент спрямо теглото на восъка. И тъй като всеки аромат има различна плътност, при едно и също тегло, различните аромати запълват различен обем от бутилката.

Пример: нивото, до което са пълни бутилките на 3 различни аромата от по 50 гр, може да е доста различно, но теглото им е едно и също, а именно – 50 гр. Поради тази причина, не е препоръчително да се калкулира съотношението на аромата спрямо восъка в мл.
Защото: При аромати с по-висока плътност, восъкът ще изхвърли излишното количество аромат или свещите ще миришат неприятно силно и ще пушат по време на горене. Ако пък ароматното масло е с по-ниска плътност, свещите няма да отделят достатъчно аромат.
Колкото по-малко е обемното количество на ароматното масло в бутилката, толкова по-голяма е неговата плътност. И обратното, колкото по-голямо е обемното количество на аромата в бутилката, толкова по-малка е плътността му.

Важно:
За постигане на оптимални резултати е нужно да вземете под внимание способността за ароматно насищане на избрания от Вас восък.

Всички качествени аромати за свещи са много добре балансиран микс от съставки, които имат за цел да създадат неповторимо усещане. За направата на завладяваща ароматна свещ, трябва винаги да се преценява точното количество на аромата, защото всеки конкретен ароматен микс изразява себе си по-най добрия начин в точната пропорция. Посочените от произодителите на восъци максимални проценти ароматно насищане, които восъкът може да поеме, са именно това - максимални, а не задължителни. Често срещана грешка е да се прекалява с количеството на аромата или пък обратното, което прави дори и скъп и качествен аромат, в най-добрия случай безполезен, а в някой дори отблъскващ.

Пример: ако формулата ви е базирана на максималното ароматно насищане на восъка (примерно 10%), то за свещ от 110 г восъкът ще е 100 г, а ароматът 10 г.

Съвет:
Никога не създавайте голяма серия свещи без да сте направили тестове преди това. Всяка една комбинация от восък, съд, фитил, аромат, цвят, температура и настроение на правещия свещи ще доведат до различен резултат. Нашият личен опит е доказал, че желания краен резултат зависи единствено от доброто познаване на материалите и опита. Затова тествайте, тествайте и отново тествайте!

Експериментирайте смело!

Магията на създаването на свещи е в това да пробвате, тествате и експериментирате смело и без притеснения! Нужни са търпение, време и преминаването през различни опити, за да намерите най-добрата комбинация от восък, фитил, температура, аромати, цветове и съдове, която ще даде най-добрите резултати за Вас. Превърнете се в алхимици и забъркайте нещо вълшебно!

Внимание: Само за външна употреба! Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца!

Спецификации:

Продукт
Аромат за свещи
Ароматно насищане
Според характеристиките на използвания восък
Използване в дифузери
до 20%
Точка на възпламеняване
Над 76°C
Подходящ за гел восък
Не
Бранд
Candle wax
Произход
ЕС

Референтен код

Продуктов код

CWFO412-50

Марка