Solaris Blanc - ароматно масло за свещи

11,90 лв.
с ДДС

В наличност

Разфасовка

Уважаеми клиенти, поради спецификата на продуктите, поръчки по телефон не се приемат.
За поръчки или консултации относно даден продукт, моля да се свържете с нас чрез посочените отдолу опции.
Ще ви отговорим в най-кратки срокове.
Благодарим Ви за разбирането! :)

 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

Този невероятен аромат изплита неустоим гоблен от орехова топлина, деликатни флорални нюанси и кремообразна тропическа привлекателност. Solaris Blanc е остров, изпълнен със слънчево спокойствие, където белите пясъчни плажове преливат в буйни тропически градини. 

Запалете свещ с ароматното масло "Solaris Blanc" и кажете сбогом на всичките си проблеми, докато се впускате в тропическо пътешествие за сетивата. С успокояваща прегръдка на ухание на ядки и глог, допълнени от флорална кокосова сърцевина, този микс е изграден от богата и сладка база от сандалово дърво. Абсолютно препоръчителен артикул за летни свещи, дифузери за топене на восък и спрейове за помещения. Ароматът започва със завладяваща комбинация от успокояващи орехови тонове и нежно сладък глог. Само с едно вдишване ще "чуете" нежното шумолене на цветовете на ветреца и ще почувствате как цялото напрежение се стопява. Продължете вашето целунато от слънцето пътешествие с великолепно тропическо сърце. Пищният и кремообразен кокос и опияняващо флорални нотки на цветя от тиара се сливат, създавайки образи на слънчеви следобеди, прекарани в чист релакс. Накрая ще бъдете обгърнати в чувствената прегръдка на гладката основа, докато дървесното сандалово дърво се преплита със сладката топлина на ванилията и кадифената сладост на тонка. Ароматният оазис на вашите мечти.

Важно: Ако желаете да проверите дали аромата на това масло ви допада, преди да закупите по-голямо количество, може да поръчате разфасовка от 2 мл (фиолка).
Количеството на фиолките от 2 мл е абсолютно недостатъчно, за да се използва за ароматизирането на свещ. Те служат единствено за тестер и поради тази причина не могат да бъдат поръчвани повече от 1 брой от вид.

 • Връхни нотки: Орехови - Глог
 • Сърцевина: Кокос - Тиаре (таитянска гардения)
 • База: Сандалово дърво -Ванилия - Тонка

Подходящо за:

За изработка на:

 • свещи
 • арома блокчета
 • арома дифузери с пръчици

Характеристики:

 • Ориенталско и гурмено ароматно масло
 • Красив топъл летен аромат
 • Перфектен за спокойни, весели настроения
 • Екзотичен и мечтателен аромат на почивка на пясъчен плаж под люлеещи се целунати от слънцето палми
 • Дълготраен унисекс аромат
 • Успокояващи връхни нотки на ядки и глог
 • Тропически средни нотки на кокос и цвете тиара
 • Чувствени базови нотки на сандалово дърво, ванилия и тонка

Моля обърнете внимание, че предлаганите от нас аромати се измерват в грамове, а не милилитри. Това е така, защото според техническите характеристики на восъците, съотношението между восък и аромат се измерва в процент спрямо теглото на восъка. И тъй като всеки аромат има различна плътност, при едно и също тегло, различните аромати запълват различен обем от бутилката.

Пример: нивото, до което са пълни бутилките на 3 различни аромата от по 50 гр, може да е доста различно, но теглото им е едно и също, а именно – 50 гр. Поради тази причина, не е препоръчително да се калкулира съотношението на аромата спрямо восъка в мл.
Защото: При аромати с по-висока плътност, восъкът ще изхвърли излишното количество аромат или свещите ще миришат неприятно силно и ще пушат по време на горене. Ако пък ароматното масло е с по-ниска плътност, свещите няма да отделят достатъчно аромат.
Колкото по-малко е обемното количество на ароматното масло в бутилката, толкова по-голяма е неговата плътност. И обратното, колкото по-голямо е обемното количество на аромата в бутилката, толкова по-малка е плътността му.

Важно:
За постигане на оптимални резултати е нужно да вземете под внимание способността за ароматно насищане на избрания от Вас восък.

Всички качествени аромати за свещи са много добре балансиран микс от съставки, които имат за цел да създадат неповторимо усещане. За направата на завладяваща ароматна свещ, трябва винаги да се преценява точното количество на аромата, защото всеки конкретен ароматен микс изразява себе си по-най добрия начин в точната пропорция. Посочените от произодителите на восъци максимални проценти ароматно насищане, които восъкът може да поеме, са именно това - максимални, а не задължителни. Често срещана грешка е да се прекалява с количеството на аромата или пък обратното, което прави дори и скъп и качествен аромат, в най-добрия случай безполезен, а в някой дори отблъскващ.

Пример: ако формулата ви е базирана на максималното ароматно насищане на восъка (примерно 10%), то за свещ от 110 г восъкът ще е 100 г, а ароматът 10 г.

Съвет:
Никога не създавайте голяма серия свещи без да сте направили тестове преди това. Всяка една комбинация от восък, съд, фитил, аромат, цвят, температура и настроение на правещия свещи ще доведат до различен резултат. Нашият личен опит е доказал, че желания краен резултат зависи единствено от доброто познаване на материалите и опита. Затова тествайте, тествайте и отново тествайте!

Експериментирайте смело!

Магията на създаването на свещи е в това да пробвате, тествате и експериментирате смело и без притеснения! Нужни са търпение, време и преминаването през различни опити, за да намерите най-добрата комбинация от восък, фитил, температура, аромати, цветове и съдове, която ще даде най-добрите резултати за Вас. Превърнете се в алхимици и забъркайте нещо вълшебно!

Внимание: Само за външна употреба! Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца!

Спецификации:

Продукт
Аромат за свещи
Ароматно насищане
Според характеристиките на използвания восък
Използване в дифузери
до 20%
Точка на възпламеняване
Над 124°C
Подходящ за гел восък
Да
Бранд
Candle wax
Произход
ЕС

Референтен код

Продуктов код

CWFO444-50

Марка