Solaris Noir - ароматно масло за свещи

21,03 лв.
с ДДС

В наличност

Разфасовка

Уважаеми клиенти, поради спецификата на продуктите, поръчки по телефон не се приемат.
За поръчки или консултации относно даден продукт, моля да се свържете с нас чрез посочените отдолу опции.
Ще ви отговорим в най-кратки срокове.
Благодарим Ви за разбирането! :)

 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

Прегърнете тъмната си страна с ароматното масло за свещи "Solaris Noir". Луксозна комбинация от пикантни, дървесни и плодови аромати, улавяща двойствеността на светло и тъмно, чувственост и мистерия, докато изживявате многостранната магия на най-дълбоката нощ.

Търсите тъмен изтънчен аромат? Е, вече го намерихте! Свещите с аромат "Solaris Noir" ще добавят атмосфера на мистерия и страст към вашите вечери! Богатство от шафран и индийско орехче, топли съблазнителни нотки на кожа и лабданум, олекотени от сладки флорални и плодови нотки. Ароматът се отваря с изблик на шафран, напояващ въздуха със своя топъл и екзотичен аромат. Тази луксозна нотка се преплита с пикантните нюанси на индийско орехче и черен пипер, добавяйки щипка интрига и обаяние, докато сте обгърнати от меката тъмнина. Следва съблазнителна сърцевина, в която уханието на кожа се слива с флоралните нотки на османтус, смолист и наситен лабданум, създавайки великолепна комбинация от сила и чувственост. Сочен акорд от праскова и кайсия добавя пищен и сочен аспект към аромата, предизвиквайки сладостта на лятна нощ в завладяващ контраст срещу по-тъмните елементи. И накрая идва ред на луксозния основен аромат, тъй като богатството на удово дърво и пачули осигурява земен и опушен подтон, който добавя дълбочина и сложност. Ванилията си проправя път през композицията, добавяйки кремообразна и съблазнителна сладост, която остава върху кожата. Незабравимо обонятелно изживяване, което ще ви помогне да преоткриете магията на нощта.

Важно: Ако желаете да проверите дали аромата на това масло ви допада, преди да закупите по-голямо количество, може да поръчате разфасовка от 2 мл (фиолка).
Количеството на фиолките от 2 мл е абсолютно недостатъчно, за да се използва за ароматизирането на свещ. Те служат единствено за тестер и поради тази причина не могат да бъдат поръчвани повече от 1 брой от вид.

 • Връхни нотки: Шафран - Индийско орехче - Пипер
 • Сърцевина: Кожа - Османтус - Скална роза (Цистус) - Лабданум - Праскова/Кайсия
 • База: Оуд дърво - Пачули - Ванилия - Праскова

Подходящо за:

За изработка на:

 • свещи
 • арома блокчета
 • арома дифузери с пръчици

Характеристики:

 • Мистериозен и чувствен унисекс аромат
 • Перфектен за изискани и съблазнителни настроения
 • Тъмен и примамлив аромат на дълбока, страстна нощ със звезди, блещукащи отгоре
 • Дълготраен аромат на кожа
 • Пикантни връхни нотки на шафран, индийско орехче и пипер
 • Очарователни средни нотки на кожа, османтус, цистус (скална роза), лабданум и праскова/кайсия
 • Базови нотки на уд, пачули, ванилия и праскова

Моля обърнете внимание, че предлаганите от нас аромати се измерват в грамове, а не милилитри. Това е така, защото според техническите характеристики на восъците, съотношението между восък и аромат се измерва в процент спрямо теглото на восъка. И тъй като всеки аромат има различна плътност, при едно и също тегло, различните аромати запълват различен обем от бутилката.

Пример: нивото, до което са пълни бутилките на 3 различни аромата от по 50 гр, може да е доста различно, но теглото им е едно и също, а именно – 50 гр. Поради тази причина, не е препоръчително да се калкулира съотношението на аромата спрямо восъка в мл.
Защото: При аромати с по-висока плътност, восъкът ще изхвърли излишното количество аромат или свещите ще миришат неприятно силно и ще пушат по време на горене. Ако пък ароматното масло е с по-ниска плътност, свещите няма да отделят достатъчно аромат.
Колкото по-малко е обемното количество на ароматното масло в бутилката, толкова по-голяма е неговата плътност. И обратното, колкото по-голямо е обемното количество на аромата в бутилката, толкова по-малка е плътността му.

Важно:
За постигане на оптимални резултати е нужно да вземете под внимание способността за ароматно насищане на избрания от Вас восък.

Всички качествени аромати за свещи са много добре балансиран микс от съставки, които имат за цел да създадат неповторимо усещане. За направата на завладяваща ароматна свещ, трябва винаги да се преценява точното количество на аромата, защото всеки конкретен ароматен микс изразява себе си по-най добрия начин в точната пропорция. Посочените от произодителите на восъци максимални проценти ароматно насищане, които восъкът може да поеме, са именно това - максимални, а не задължителни. Често срещана грешка е да се прекалява с количеството на аромата или пък обратното, което прави дори и скъп и качествен аромат, в най-добрия случай безполезен, а в някой дори отблъскващ.

Пример: ако формулата ви е базирана на максималното ароматно насищане на восъка (примерно 10%), то за свещ от 110 г восъкът ще е 100 г, а ароматът 10 г.

Съвет:
Никога не създавайте голяма серия свещи без да сте направили тестове преди това. Всяка една комбинация от восък, съд, фитил, аромат, цвят, температура и настроение на правещия свещи ще доведат до различен резултат. Нашият личен опит е доказал, че желания краен резултат зависи единствено от доброто познаване на материалите и опита. Затова тествайте, тествайте и отново тествайте!

Експериментирайте смело!

Магията на създаването на свещи е в това да пробвате, тествате и експериментирате смело и без притеснения! Нужни са търпение, време и преминаването през различни опити, за да намерите най-добрата комбинация от восък, фитил, температура, аромати, цветове и съдове, която ще даде най-добрите резултати за Вас. Превърнете се в алхимици и забъркайте нещо вълшебно!

Внимание: Само за външна употреба! Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца!

Спецификации:

Продукт
Аромат за свещи
Ароматно насищане
Според характеристиките на използвания восък
Използване в дифузери
до 15%
Точка на възпламеняване
Над 102°C
Подходящ за гел восък
Да
Бранд
Candle wax
Произход
ЕС

Референтен код

Продуктов код

CWFO445-50

Марка