Лавандула и Пачули - ароматно масло за свещи с Репелент против насекоми

27,04 лв.
с ДДС

В наличност

Разфасовка

Уважаеми клиенти, поради спецификата на продуктите, поръчки по телефон не се приемат.
За поръчки или консултации относно даден продукт, моля да се свържете с нас чрез посочените отдолу опции.
Ще ви отговорим в най-кратки срокове.
Благодарим Ви за разбирането! :)

 

Плащане при доставка за поръчки до 100 лв.

 

Плащане по банков път за поръчки над 100 лв.

 

Право на връщане до 14 дни

 

50% безплатна доставка при поръчки над 100 лв

 

100% безплатна доставка при поръчки над 200 лв.

Смесените в ароматния микс за свещи лавандула и пачули създават хармоничен бленд с прекрасно затоплящо усещане. Маслата от пачули и кедрово дърво се съчетават перфектно със свеж евкалипт, преди да бъдат обгърнати с основа от тонка и ванилия. Тъй като произлиза от природата, този аромат е наистина уникален. Използвайки нови технологии, това масло от лавандула и пачули съдържа преработено акигладърво - пикантен дървесен аромат, получен от маслото от пачули. Използван е новаторски биотехнологичен процес, създавайки материал, който преди никога не би намерил пътя си към палитрата на парфюмеристите.

Тази красива комбинация от флорални и дървесни аромати е смесена с Citrepel - високоефективен репелент срещу насекоми, което го прави прекрасен избор за ароматни продукти за дома на открито (или на закрито).

Важно: Ако желаете да проверите дали аромата на това масло ви допада, преди да закупите по-голямо количество, може да поръчате разфасовка от 2 мл (фиолка).
Количеството на фиолките от 2 мл е абсолютно недостатъчно, за да се използва за ароматизирането на свещ. Те служат единствено за тестер и поради тази причина не могат да бъдат поръчвани повече от 1 брой от вид.

 • Връхни нотки: Бергамот - Лавандин
 • Сърцевина: Пачули - Момина сълза - Кедрово дърво
 • База: Тонка - Ванилия - Сандалово дърво

Подходящо за:

За изработка на:

 • свещи
 • арома блокчета

Характеристики:

 • Цветно и дървесно ароматно масло от лавандула и пачули
 • Аромат, напомнящ за ден в СПА центъра
 • Хипнотизиращ и билков аромат
 • Смесен с Цитрепел - ефективен репелент против насекоми
 • Свежи връхни нотки на бергамот и лаванда
 • Земните сърдечни нотки на кедрово дърво и пачули са омекотени от деликатната момина сълза
 • Дървесни базови нотки на сандалово дърво, подсладени от гурме тонка и ванилия

Какво означава естествено получено?

Ароматите, получени от природата, са сложни съединения, извлечени от естествени аромати от дървета, растения и цветя, които също включват малко количество възпроизведени естествени акорди, използвани без да вредят на околната среда. Тези естествени акорди се обработват от естествени източници чрез физически или биотехнически процедури за овладяване на съставките и се състоят от материали, които могат да бъдат физически изолирани от растенията чрез дестилация и екстракция. Материали, извлечени от природата, могат да бъдат извлечени от растения - едно масло може да има няколко различни изолата от няколко растения.

Кои естествени компоненти са в ароматното масло от Лавандула и Пачули?

 • Лавандиново масло
 • Масло от кедрово дърво
 • Евкалиптово масло
 • Масло от пачули
 • Рециклирано дърво Акигала

Ароматът първоначално се характеризира с билков лавандин, съчетан с освежаващ цитрусов аромат на бергамот, придаващ на аромата смолист, естествен аромат, предизвикващ усещане за изгубване в слънчевите полета на Прованс. Това освежаващо усещане е подсилено от земни средни нотки на кедрово дърво, дървесни с нотка на балсам и леко сладко пачули, балансирани от водниста момина сълза, подкопаващи земния нюанс с нотка на флорално блаженство. Гурме базата добавя дълбочина към аромата със сладка ванилия и тонка. Нотка на орехова подправка от аромата на сандалово дърво добавя дълбочина към земните, дървесни нотки, завършвайки аромата с щипка кремообразно богатство.

Това ароматно масло е чудесно за свещи на открито. То е смесено с Citrepel, произведен в Обединеното кралство, който е естествено получен високоефективен репелент срещу насекоми. "Цитрепел" е регистриран по Наредбата за биоцидните продукти (BPR) и е сертифициран като продукт с естествен произход от ECOCERT. Произведен от естествени етерични масла, Citrepel има много високо съдържание на PMD, мощна активна съставка, за която е доказано, че е ефективна срещу широк спектър от насекоми. Вашите свещи ще бъдат както красиви, така и ефективни при отплъскване на насекоми за още по-добро изживяване на открито!

Моля обърнете внимание, че предлаганите от нас аромати се измерват в грамове, а не милилитри. Това е така, защото според техническите характеристики на восъците, съотношението между восък и аромат се измерва в процент спрямо теглото на восъка. И тъй като всеки аромат има различна плътност, при едно и също тегло, различните аромати запълват различен обем от бутилката.

Пример: нивото, до което са пълни бутилките на 3 различни аромата от по 50 гр, може да е доста различно, но теглото им е едно и също, а именно – 50 гр. Поради тази причина, не е препоръчително да се калкулира съотношението на аромата спрямо восъка в мл.
Защото: При аромати с по-висока плътност, восъкът ще изхвърли излишното количество аромат или свещите ще миришат неприятно силно и ще пушат по време на горене. Ако пък ароматното масло е с по-ниска плътност, свещите няма да отделят достатъчно аромат.
Колкото по-малко е обемното количество на ароматното масло в бутилката, толкова по-голяма е неговата плътност. И обратното, колкото по-голямо е обемното количество на аромата в бутилката, толкова по-малка е плътността му.

Важно:
За постигане на оптимални резултати е нужно да вземете под внимание способността за ароматно насищане на избрания от Вас восък.

Всички качествени аромати за свещи са много добре балансиран микс от съставки, които имат за цел да създадат неповторимо усещане. За направата на завладяваща ароматна свещ, трябва винаги да се преценява точното количество на аромата, защото всеки конкретен ароматен микс изразява себе си по-най добрия начин в точната пропорция. Посочените от произодителите на восъци максимални проценти ароматно насищане, които восъкът може да поеме, са именно това - максимални, а не задължителни. Често срещана грешка е да се прекалява с количеството на аромата или пък обратното, което прави дори и скъп и качествен аромат, в най-добрия случай безполезен, а в някой дори отблъскващ.

Пример: ако формулата ви е базирана на максималното ароматно насищане на восъка (примерно 10%), то за свещ от 110 г восъкът ще е 100 г, а ароматът 10 г.

Съвет:
Никога не създавайте голяма серия свещи без да сте направили тестове преди това. Всяка една комбинация от восък, съд, фитил, аромат, цвят, температура и настроение на правещия свещи ще доведат до различен резултат. Нашият личен опит е доказал, че желания краен резултат зависи единствено от доброто познаване на материалите и опита. Затова тествайте, тествайте и отново тествайте!

Експериментирайте смело!

Магията на създаването на свещи е в това да пробвате, тествате и експериментирате смело и без притеснения! Нужни са търпение, време и преминаването през различни опити, за да намерите най-добрата комбинация от восък, фитил, температура, аромати, цветове и съдове, която ще даде най-добрите резултати за Вас. Превърнете се в алхимици и забъркайте нещо вълшебно!

Внимание: Само за външна употреба! Пазете от деца! При попадане в очите измийте обилно с вода! Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца!

Спецификации:

Продукт
Аромат за свещи
Ароматно насищане
Според характеристиките на използвания восък
Използване в дифузери
Не е подходящ
Точка на възпламеняване
Над 82°C
Подходящ за гел восък
Да
Бранд
Candle wax
Произход
ЕС

Референтен код

Продуктов код

CWFO433-50

Марка